E fa'afefea ona galue le Baler o otaota otaota?

O le mataupu faavae galue afale talatala otaota fa'amuamua e aofia ai le fa'aogaina o se masini eletise e fa'apipi'i ma fa'apipi'i ai otaota fa'apisinisi. O la'asaga auiliili nei o lona fa'agaioiga:
utaina o otaota:E tu'u e le fa'alapotopotoga otaota otaota i totonu o le potu compression o le bale. Compression Process:I luga o le amataina o le masini, ua fa'agaoioia le hydraulic system, fa'atupuina le maualuga o le mamafa.O lenei mamafa o lo'o fa'aogaina i otaota e ala i se mamoe po'a, o se ipu malosi e masani ona tu'u. luga a'e o le masini.O le mamoe po'a agai i lalo i lalo o le malosi o lefaiga hydraulic, faʻasolosolo faʻamalosi le otaota i totonu o le potu. Faʻapipiʻiina ma le Puipuia: O le taimi lava e faʻapipiʻi ai le otaota i se mafiafia poʻo le mamafa, o le masini.otometitaofi le fetaomi. Ona, faʻaogaina e le masini mea faʻapipiʻi e pei o uaea uʻamea poʻo fusi palasitika e faʻamautu ai otaota faʻapipiʻi, faʻamautinoa lona faamaoni ma faʻafaigofie le felauaiga. aveese. Fa'alagolago i le fa'ata'ita'iga, o lenei la'asaga e mafai ona tusi lesona pe fa'amae'aina e ala i se fa'aogaina otometi. Toe Fa'aaoga: A mae'a ona fa'agaogao le potu fa'amalosi, ua sauni le masini mo le isi taamilosaga o le fa'agaioiina o le baling.

 油冷箱 电控柜 小 拷贝
Fa'aliga otaota otaotafaʻaitiitia lelei le tele o otaota, faʻaitiitia ai le teuina, felauaiga, ma le lafoaia o tau, ma faʻaleleia le lelei o le gaosiga. O le fa'aaogaina o se pa'u e fa'aleleia ai fo'i tulaga mama ma le saogalemu o le falefaigaluega, ma avea ai ma se vaega taua o meafaigaluega i le fa'afoeina o otaota tau pisinisi.


Taimi meli: Iul-24-2024