E faʻafefea ona filifili le faʻaogaina o le suauʻu hydraulic mo lapisi pepa otaota?

Le filifilia osuauu hydraulic mo lapisi pepa lapisie tatau ona mafaufau i mea nei:
1. Faʻamautu o le vevela: O le lapisi pepa otaota o le a faʻatupuina le tele o le vevela i le taimi o le faʻagaioiga, o lea e tatau ai ona filifili le suauʻu hydraulic ma le lelei o le vevela. Afai e le lelei le faʻamautuina o le vevela o le suauʻu eletise, o le a mafua ai ona faʻaitiitia le faʻatinoga o le suauʻu eletise ma aʻafia ai le gaioiga masani o le lapisi pepa otaota.
2. Faʻaofuofu teteʻe: I le taimi o le faʻagaioiina o le lapisi pepa otaota, vaega eseese o le hydraulic system o le ai ai se aofaʻi o feteʻenaʻiga, o lea e tatau ai ona filifili le suauʻu faʻafefete faʻatasi ai ma le faʻaogaina lelei. Afai o le suauu hydraulic e le lelei le ofuina o le ofuina, o le a mafua ai le faateleina o le ofuina o le masini eletise ma afaina ai le ola tautua o le lapisi pepa otaota.
3. Viscosity: O le viscosity o le suauʻu hydraulic e aʻafia tonu ai le faʻaogaina lelei ma le faʻaaogaina o le malosi o le lapisi pepa otaota. Afai e maualuga tele le viscosity o le suauʻu hydraulic, o le a faʻateleina le faʻaaogaina o le malosi o le lapisi pepa otaota; pe afai o le viscosity ole suauu hydraulice la'ititi tele, o le a a'afia ai le fa'agaioiga lelei o le lapisi pepa otaota.
4. Oxidation resistance: I le taimi o le faʻagaioiina o le lapisi pepa otaota, o le suauʻu eletise o le a faʻafesoʻotaʻi ma le okesene i luga o le ea, o lea e tatau ai ona filifili le suauʻu eletise ma le faʻamaʻiina lelei. Afai o le suauʻu hydraulic e le lelei le faʻamaʻiina o le faʻamaʻi, o le a mafua ai ona faʻaitiitia le faʻatinoga o le suauʻu hydraulic ma aʻafia ai le gaioiga masani o le lapisi pepa otaota.

Masini fa'apipi'i otometi atoa (17)
I se tulaga lautele, pe a filifiliasuauu hydraulic mo lapisi pepa lapisi, o mea taua e pei o le faʻamautuina o le vevela, teteʻe o le ofuina, viscosity, ma le faʻamaʻiina o le faʻamaʻiina o le suauʻu eletise e manaʻomia ona iloiloina atoatoa e faʻavae i luga o tulaga faʻaogaina o le lapisi pepa otaota ma manaʻoga o le masini eletise. , filifili le suauu hydraulic talafeagai.


Taimi meli: Apr-01-2024