O le a le NK30LT ofu talaloa?

O le NK30LT ofu talaloaose vaifofo aupito sili, fa'apitoa, ma lelei mo le fa'afoeina o otaota ie. Fuafuaina ina ia fa'amalieina le fa'atupula'ia o mana'oga mo faiga gafataulimaina o le fa'afoeina o otaota, o lenei fa'ato'aga fou o lo'o fa'afouina le auala e taulimaina ai e pisinisi a latou ie ma lavalava.
O lo'o gaosia e le ta'ita'i e tu'uina atu meafaigaluega mo le fa'aogaina o otaota,le NK30LT ofu balerua fa'ainisinia fa'apitoa e fa'apipi'i ituaiga eseese o lavalava ma ie i totonu o pa'u fa'apipi'i, fa'aitiitia le voluma e o'o atu i le 80%. E le gata ina fesoasoani i pisinisi e fa'asaoina le avanoa e teu ai ae o lo'o saofagā fo'i i se faiga fa'alesiosiomaga i le lafoa'iina o otaota.
O se tasi o foliga iloga o le NK30LT ofu talaloa o lona faigofie faʻaoga. Fa'atasi ai ma fa'atonuga fa'aoga-fa'aoga ma fa'atauva'a mana'oga, e mafai e pisinisi o so'o se lapopo'a ona tu'ufa'atasia ma le faigofie lenei fa'ato'aga i totonu oa latou faiga o le fa'aogaina o otaota. O le malosi o le fausiaina o le masini e mautinoa ai le umi ma le faʻamaoni, ma avea o se tupe faʻafaigaluega e totogi i se taimi umi.
I le faaopoopo atu i ona aoga aoga,le NK30LT ofu balero lo'o ofoina atu fo'i se fa'aputuga o tau mo pisinisi. E ala i le fa'aitiitia o le tele o otaota lafo i uta, e mafai ai e kamupani ona fa'aiti'itia totogifuapauina o le lapisi ma e ono agava'a mo lafoga fa'aaitalafu e ala i le toe fa'aaogaina o faiga. E le gata i lea, e mafai ona faʻatau atu pe foaʻi atu mea faʻapipiʻi i faʻalapotopotoga o loʻo toe faʻaaogaina ie, faʻateleina tupe maua mo pisinisi.
O le NK30LT clothes baler ua uma ona fa'ailoa mai i pisinisi eseese, e aofia ai le fa'atau, talimalo, ma le gaosiga, fa'apea fo'i ma malo fa'alotoifale ma kamupani fa'aleaga. O lona gafatia e pulea lelei lapisi ie ua avea ma meafaigaluega taua mo i latou o loʻo vaʻavaʻai e faʻaaogaina faiga faʻaauau ma faʻaitiitia o latou tulagavae o le siosiomaga.

1
A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le taula'i atu o le lalolagi i le fa'aauau,le NK30LT ofu balero lo'o fa'atusalia ai se la'asaga taua i luma i tekonolosi tau fa'aleaga. E ala i le ofoina atu o se fofo aoga, taugofie, ma le siosiomaga mo le puleaina o otaota ie, ua sauni lenei tali fou e faia se sao taua i le fausiaina o le lumanaʻi o le puleaina o otaota gafataulimaina.


Taimi meli: Ian-17-2024