O a fa'apogai masani o le pisapisao i totonu o le pa'u eletise?

Mafuaaga o le pisapisao o le paipa vai
lapisi lapisi pepa, lapisi pusa pusa lapisi, lapisi nusipepa lapisi
O le pa'u vaifaʻaaogaina le faʻavae o le eletise eletise e faʻamalosi ai i lalo o le mamafa malosi.E masani lava, e le tele le pisapisao i le taimi o le taʻavale a le hydraulic baler, ae o le hydraulic baler e masani ona pisa pe a iai se faʻafitauli.O le a la le puna o le pisapisao i totonu o le paipa hydraulic?Le isi, Nick Machinery o le a faʻamatalaina.Ou te faamoemoe e mafai ona fesoasoani i tagata uma.
1. Valau saogalemu
1. E faʻafefiloi le ea i totonu o le suauʻu, cavitation e tupu i le potu pito i luma o le valve saogalemu, ma faʻatupuina le pisa maualuga.
2. E tele naua le ofuina o le alalaupapa i le taimi o le faʻaaogaina ma e le mafai ona tatala soo, ina ia le mafai ai e le tui o le nila.ia fetaui lelei male nofoa valve, e mafua ai le le mautu o le pailate tafe, tele suiga o le mamafa, ma faateleina le pisa.
3. Ona o le faʻaleagaina o le vaivai o le tautotogo, o le galuega faʻatonutonu o le mamafa o le valve saogalemu e le mautu, lea e faʻafefe tele ai le mamafa ma maua ai le pisa.
2. pamu paipa
1. O afeale pa'u vaio loʻo tamoe, o le faʻafefiloi o le suauʻu pamu eletise ma le ea e mafai ona faigofie ona mafua ai le cavitation i le maualuga o le mamafa, ona faʻasalalau lea i foliga o galu mamafa, ma mafua ai le gaʻo o le suauʻu ma faʻatupuina le pisa o le cavitation i le faiga.
2. O le tele o le ofuina o vaega i totonu o le pamu hydraulic, e pei o le paʻu poloka, paʻu paʻu valve plate, plunger, plunger pu ma isi vaega e fesoʻotai i ai, e mafua ai le afaina tele i le pamu eletise.Ua tatagi le tafe ma leo tele.
3. A faʻaaogaina le paʻu paʻu paʻu eletise, ona o le faʻaogaina o le eleele poʻo le faʻaputuina o palapala i totonu o le tafe, o le a faʻapuʻupuʻu le tafe, o le a suia le tulaga o le lafoaia, e mafua ai le faʻaputuina o le suauʻu ma faʻateleina le pisa.
3. Pa'u vai vai
1. O afeale pa'u vaio loʻo tamoe, pe a faʻafefiloi le ea i totonu o le suauʻu poʻo le ea i totonu o le hydraulic cylinder e leʻo faʻamalolo atoa, o le maualuga maualuga o le a mafua ai le cavitation ma maua ai le tele o le pisa.
2. O le fa'amaufa'ailoga ulu fa'agogo e toso pe punou le tootoo piston, ma o le a fa'atupuina le pisa i le taimi o le ta'aloga.

https://www.nkbaler.com
O vaega e tolu o loʻo i luga e uiga uma i mafuaʻaga e mafua ai ona faʻalavelave le paʻu o le paʻu.Afai ei ai nisi au fesili, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i latou ile upega tafaʻilagi a Nick Machinery: https://www.nkbaler.com


Taimi meli: Aukuso-21-2023